Потсетување на животните лекции од приказните: „Трипун и Богородица“

Потсетување на животните лекции од приказните: „Трипун и Богородица“

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Овој период на социјална изолација е идеал за потсетување на повторување на најголемите животни лекција, а истите е најдобро да се повторат преку примери. Такви примери најмногу има во Македонските народни приказни. 

Следна во низата приказни на кои ќе ве потсетиме е „Трипун и Богородица“, уживајте:


Може да ве интересира:

Потсетување на животните лекции од приказните: „Сиромавиот селанец и богатите граѓани“

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: