Преслатко: Куче глуми дека е мртво за да ја избегне посетата кај ветеринар

Преслатко: Куче глуми дека е мртво за да ја избегне посетата кај ветеринар

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Исто како луѓето и животните мразат да одат на лекар или во нивниот случај, ветеринар.

Некои домашни миленичиња се доволно паметни за да забележат кога нивниот сопственик се подготвува за посетата кај ветеринар.

Ова куче требало да оди на стерилизација, меѓутоа се сетило на еден генијален план со кој ќе го спречи ова - одлучило да глуми дека е мртво.

Сопственичката упорно го молела да се разбуди и стане, но Лулу била поеднакво упорна и не се откажала. На крајот сфатила дека планот нема да ѝ успее и морала да оди на мала операција.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: