Ретко сте ги виделе со вакви фризури: Македонските фудбалери со „бесни“ коси

Ретко сте ги виделе со вакви фризури: Македонските фудбалери со „бесни“ коси

Објавена во: Спорт // Фудбал

Нема фудбал, нема забава. Коронавирусот допре насекаде, мерките се строги низ целиот свет и сите се во изолација. Така и фудбалерите. А, токму тие важат за спортисти со скоро секогаш стилизирана фризура. Да не го спомнуваме Дејвид Бекам кој направи своевидна револуција во поглед на косата и стиловите. И Роналдо знае да изненади исто како и Меси. Па, по секое нивно појавување со нова фризура, таквата форма станува планетарен хит.

Нашите фудбалски репрезентативци исто така посветуваат големо внимание на фризурата. Кога се на терен како штотуку да излегле од фризерски салон. Сепак, си имаат и смешни моменти кога фризурата не била „мирна“ или се појавиле со сосема природен изглед на косата. Се разбира, не сите, некои бидејќи имаат кратки фризури немаат можност многу да еспериментираат.

Одете на Машки магазин и видете дел од нашите фудбалери со „бесни“ и фризури кои се „пери носи“.

Објавена во: Спорт // Фудбал

Можеби ќе ве интересира: