Рита Ора признава: Спијам со мајка ми во кревет кога ќе ми дојде на гости

Рита Ора признава: Спијам со мајка ми во кревет кога ќе ми дојде на гости

Објавена во: Музика, Семејство

Пејачката Рита Ора во едно од последните интервјуа за магазинот Marie Clariе изненади со коментарите за сопствениот љубовен живот. Признава дека многу лесно се заљубува, а кога ќе се заљуби, сака силно.

„Луѓето сакаат да знаат многу за мојот приватен живот и тоа на некој начин го прифатив. Но, она што го научив за љубовта е дека таа моментално не е мој приоритет и мислам дека не била веќе подолго време. Не знам, секогаш многу сакам и многу силно се заљубувам“ - вели Рита Ора.

Она што обожавателите ги изненади е признанието дека и денес, со полни 28 години, сака да спие во ист кревет со мајка си Вера, бидејќи сака да се гали и биде третирана како мало дете. Причината поради која се уште ја има оваа навика е тоа што понекогаш се чувствува осамено.

„Цело време ја молам мајка ми да остане кај мене. Кога таа е дома, се чувствувам сигурно. Понекогаш се чувствувам осамено и сакам кога мајка ми готви. Сакам кога ме третира како мало дека, иако сум возрасна“ - призна пејачката.

Објавена во: Музика, Семејство

Можеби ќе ве интересира: