„Се плашевме за нашите животи“: Реакциите на хрватските јутјубери за земјотресот

„Се плашевме за нашите животи“: Реакциите на хрватските јутјубери за земјотресот

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Marco Cuccurin, Svenky, TheSikrt, Doris Stanković i Magic Leon во новото видео за JoomBoos каналот ги споделија своите емоции и мислења за вчерашниот земјотрес во Загреб.

Земјотресот со јачина од 5,4 според Рихтер направи голема штета во главниот град, а луѓето уплашени прво од коронавирусот, а потоа и од земјотресот истрчаа на улиците за да се заштитат. 

Како и на сите граѓани, овој земјотрес влијаеше и на хрватските јутјуберите. Некои за тоа време биле во градот, а некои отпатувале од него, но сите го чувствувале истото - болката за својот град.

Во видеото кое е споделено на каналот на Joomboos, погледнете ги реакциите на хрватските јутјубери.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: