Седи си дома: 5 најдобри филмови од 2020 кои вреди да ги погледнете

Седи си дома: 5 најдобри филмови од 2020 кои вреди да ги погледнете

Објавена во: Stars // Филм

Како што знаеме, за време на пандемијата коронавирус надлежните институции советуваат да останеме дома и да не излегуваме без потреба. Поради тоа, советуваме да не бидете во контакт со другите луѓе, да избегнуваме гужви и јавни собирања, како и редовно да ги миеме рацете.

Голем број од нас ги слушаат советите од експертите и остануваат дома. Меѓутоа, голем број од нас исто така поминува низ моменти на здодевност, кога не знае што да прави. Токму затоа во продолжение подгледнете ги предлозите за филмови од оваа година, која сигурно ќе ти помогне да ја победиш досадата.


Кој филм го препорачуваш?

Објавена во: Stars // Филм

Можеби ќе ве интересира: