Што сака да ти каже кога ќе ја стави раката на твојата нога?

Што сака да ти каже кога ќе ја стави раката на твојата нога?

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Твоето момче секогаш ја става својата рака на горниот дел од твојата нога? Дали некогаш си размислувала што тоа навистина значи? Без грижи, ќе ти објасниме.

За ова прашање се дискутираше на интернет страницата „Quora“ и интересно е тоа што момците открија.

Еве една типична ситуација: седиш со саканиот во кино или автомобил, а одеднаш тој ја става својата дланка на твојата нога. ОК, чувството не е лошо – но зошто го прави тоа? За тоа прашање се дискутираше на интернет страната „Quora“. Додека некои момчиња сакале со тоа да дадат контакт со телото, еден користик даде навистина интересен одговор...

Според „Марк Стеларс“, со овој потег мажот сака да го нагласи својот авторитет и да даде до заење „Ти ми припаѓаш на мене!“, а понекогаш може да значи и заштитнички „Не мораш да одиш никаде, драга, јас сум секогаш тука за тебе“. Според едната теорија, тоа го прават само самоуверените момчиња – оние плашливите ќе ја држат раката настрана.

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: