СИМПАТИЈА НА НЕДЕЛАТА: Никола Велиновски - Црни, гитаристот од бендот Replay!

СИМПАТИЈА НА НЕДЕЛАТА: Никола Велиновски  - Црни, гитаристот од бендот Replay!

Објавена во: Мода // Crush Of The Week

Никола Велиновски или како што сите го нарекуваат Црни е наша овонеделна сипматија. Тој неколку години е дел од бендот Replay. Никола е дипломиран економист на ФБЕ. Во бендот свири гитара и пее.

Музиката е негова прва љубов, а со неговиот бенд работи на сериозни проекти. Последно што можевме на слушнеме од Replay, беше преработката на „Небо сино“, а имаат и неколку авторски песни.

Своето слободно време Никола го поминува со своите пријатели и девојката, но знае да изгледа и некој акционен филм.

Објавена во: Мода // Crush Of The Week

Можеби ќе ве интересира: