Синот на Шварценегер израсна во Терминатор: Џозеф објави фотка со мускулите во преден план

Синот на Шварценегер израсна во Терминатор: Џозеф објави фотка со мускулите во преден план

Џозев Баена не ги прескокнува физичките активности...

Џозеф Баена, синот на легендарниот Арнолд Шварценегер, се грижи за својот изглед, и не ги прескокнува физичките активности. Покрај салата, Џо оди и на пливање, а редовната активност очигледно дава резултати.

Џозеф сега изгледа како вистински Терминатор, бидејќи пука од мускулите.

„Темниот тен треба да се врати“ - напиша Баена на една фотографија, додека на друга ги стави мускулите во преден план.


Можеби ќе ве интересира: