Следната недела, 3 ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ ги чека прилив на пари

Следната недела, 3 ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ ги чека прилив на пари

Да! Среќата не е во парите, ама тие и тоа како го олеснуваат животот. Март е месец кога би требало да има постепено будење, а „будење“ ќе има и во вашиот паричник. Но, не кај сите знаци и не кај секој. Астролозите предвидуваат дека три хороскопски знаци до крајот на следната недела ги очекува финансиска придобивка, без разлика дали се работи за голема или помала сума на пари. 

Ова се трите знаци кои ќе можат да очекуваат прилив на пари следната недела:

Бик

Во прашање може да биде игра на среќа која ќе ги „освежи“ со солидна сума на пари родените во овој хоропски знак. Ништо нема да загубите доколку изгребете некоја грепка или пак среќните броеви ги искомбинирате во една лото комбинација.Но, некои наместо на овој начин може да дојдат до неочекуван прилив на пари како бонус од работодавецот, заради успешно завршините обврски.

Лав

Вам неочекувано ќе ви дојдат парите. Од нигде никаде „ќе ве удри“ како гром од ведро небо една вест поврзана за пари. И токму тие пари ќе ви припаднат вам. Изгледа дека ќе биде нешто поврзано со некоја стара, одамна заборавена работа на која дури и не се сеќавате. Износот ќе биде голем, но исто така мора да внимавате да не се расфрлате со парите затоа што ако тоа го сторите, ќе ве чека лоша среќа за понатака. Затоа внимателно! 

Шкорпија

Играте ли лото, други игри на среќа? Ако не, тогаш е време да го сторите тоа, а за останатите кои играат многу е веројано да добиете поголем паричен износ. Многу е веројано исто така и да добиете пари од неочекуван извор, можеби бонус на работа или исплата на долг кој ви го должат на местото каде сте работеле порано. Како и да е, ќе имате пари!


Можеби ќе ве интересира: