Тато, не ме срами: Татковци позираат на плажа по примерот на нивните ќерки

Тато, не ме срами: Татковци позираат на плажа по примерот на нивните ќерки

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Додека другарки позирале и се фотографирале во купачи, нивните татковци решиле да ги посрамотат пред целата плажа.

Од актуелизирањето на социјални мрежи, родителите, особено на женски, но и на машки деца, тешко се справуваат со нивниот пубертет. Девојките имаат тенденција да се фотографираат и да се снимаат во провокативни пози и да ги објавуваат на Интернет.
Психолозите советуваат разговори, додека родителите со „пократок осигурувач“ се приклонуваат кон казни. 

Она што го направија овие двајца татковци бара многу храброст и креативност. И двете семејства се смееја жестоко за време на „фото-сесијата“ на татковците. Сите други посетители на плажа се смееја, а девојките се надеваме дека научија лекција дека не се прават провокативни фотографии на семеен одмор, особено ако тато е „луд и креативен“.

Погледнете го видеото:


(Телеграф.рс)


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: