ТЕСТ: Дали си зависен од Интернет?

ТЕСТ: Дали си зависен од Интернет?

Објавена во: Совети // Тестови

Одговори ги прашањата и откриј колку долго можеш да издржиш без Интернет!

Дали си зависиен од Интернет?

Колку време во текот на денот поминуваш на Интернет?

Да не постои Интернетот би:

Здодевно ти е, што ќе направиш?

Си пишуваш со симпатијата и на сред разговор ти снемува Интернет, што ќе направиш?

Како најчесто се договоараш за излегување со друштвото?

Што правиш пред да заспиеш?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: