ТЕСТ: Каде ќе бидеш за 10 години?

ТЕСТ: Каде ќе бидеш за 10 години?

Објавена во: Совети // Тестови

Важен ти е успехот? Те интересира каде ќе бидеш за 10 години? Сега може и да дознаеш, но треба да го решиш овој тест!


Каде ќе бидеш за 10 години?

Ти се случило ли да избегаш од некој час?

Кој предмет ти е омилен?

Што правиш во слободно време?

Колку време во текот на денот учиш?

Што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?

Мојот одмор од соништата е:

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: