ТЕСТ: Како се сложуваш со учебниците, наставниците и мирисот на кредата?

ТЕСТ: Како се сложуваш со учебниците, наставниците и мирисот на кредата?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го тестот и откриј како се сложуваш со учебниците, наставниците и мирисот на кредата!

Како се сложуваш со учебниците, наставниците и мирисот на кредата?

За мене училиштето е:

На оној што го измислил училиштето би му рекол:

Кога помислувам на ѕвончето:

За мене бубалиците се:

Секое утро кога влегувам во училница си помислувам:

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: