ТЕСТ: Кое годишно време најмногу ти одговара?

ТЕСТ: Кое годишно време најмногу ти одговара?

Објавена во: Совети // Тестови

Дали најмногу уживаш во пролет, лето, есен или зима? Реши го тестот и откриј!

Кое годишно време најмногу ти одговара?

Најмногу сакам да:

Колку другари и другарки имаш?

Какви филмови гледаш?

Што најчесто црташ по тетратките?

Твојот совршен одмор е:

Оние што те познаваат за тебе мислат дека си:

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: