ТЕСТ: Каков е твојот стил на облекување?

ТЕСТ: Каков е твојот стил на облекување?

Објавена во: Совети // Тестови

Дали си лошо момче/девојка или најмодерната личност во твојот клас? Реши го тестот и откриј!

Каков е твојот стил на облекување?

Што најчесто правиш кога е викенд?

Кој од овие пејачи ти е омилен?

Каква музика слушаш?

Омилена боја?

Што мислиш за училиштето?

Колку ти е битен стилот во животот?

Омилени обувки?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: