ТЕСТ: Колку долго можеш да издржиш без спиење?

ТЕСТ: Колку долго можеш да издржиш без спиење?

Објавена во: Совети // Тестови

Дали си ноќна птица или личност што е во девет в кревет? Реши го тестот и дознај!

Колку долго можеш да издржиш без спиење?

Кое време најчесто си легнуваш?

Кога стануваш секој ден?

Можеш да заспиеш со запалено светло?

Мора да останеш буден/на цела вечер за да учиш.

Кој ти е најдобриот будилник?

Што правиш кога ти е досадно на час?

Што ти помага да заспиеш?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: