ТЕСТ: Колку си заљубен/а?

ТЕСТ: Колку си заљубен/а?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го тестот, а ние ќе погодиме колку си заљубен/а!

Колку си заљубен/а?

Имаш ли симпатија?

Ако имаш, колку долго копнееш по него/неа?

Твојата симпатија има навика да чепка во нос. Како реагираш?

Каде би одел/а на прв „дејт“ со симпатијата?

Што би одбрал/а како подарок за симпатијата?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: