ТЕСТ: Одговори на 7 прашања и дознај кој лик си од серијата „La Casa De Papel“

ТЕСТ: Одговори на 7 прашања и дознај кој лик си од серијата „La Casa De Papel“

Објавена во: Совети // Тестови

Обожавателите со нетрпение ја очекуваат новата сезона од серијата „La Casa De Papel“, односно „Money Heist“, која би требало да излезе во април. Серијата со брзина на светлината стана една од омилените приказни ширум светот. Секој обожавател има свој омилен лик, но кој е твојот?


Одговори на 7 прашања и дознај кој лик си од серијата „La Casa De Papel“

Според кој град би било твоето име во серијата?

Што мислиш, кој лик од серијата би бил твојот најдобар пријател?

Кој би ти „создавал главоболки“?

Со која вештина би му придонел на тимот?

Која би била твојата маана?

Во кој град во Шпанија би живеел/а?

Што би направил/а кога би ти се открил идентитетот?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: