ТЕСТ: Знаеш ли да бидеш хејтер?

ТЕСТ: Знаеш ли да бидеш хејтер?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го тестот и откриј дали си од оние што постојано хејтаат сѐ околу себе!

Знаеш ли да бидеш хејтер?

Како се однесуваш кога некој е лош кон тебе?

Се буди ли некогаш омраза во тебе?

На тестот по математика доби 2, а другар ти 4, што ќе направиш?

Хејтерите се такви какви што се бидејќи се љубоморни и би сакале да бидат како оние што ги мразат.

Другарка ти има поубав ранец од твојот, како реагираш?

Пред тебе започнува караница, што ќе направиш?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: