ТЕСТ: Знаеш ли да се опуштиш и да уживаш?

ТЕСТ: Знаеш ли да се опуштиш и да уживаш?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го тестот и откриј дали знаеш да уживаш и да се опуштиш! 

Знаеш ли да се опутиш и да уживаш?

Најтешко ти е кога мора да:

Нешто не се одвива според твојот план, што правиш?

Според тебе неодлучноста е:

Дали често доцниш?

Забораваш ли да напишеш домашна задача?

На големиот одмор најчесто:

За време на викендите најчесто:

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: