(ФОТО) Згасна тинејџерската љубов на Антониа и Виктор?!

(ФОТО) Згасна тинејџерската љубов на Антониа и Виктор?!

Објавена во: Stars // Музика

Младата пејачка Антониа Гиговска и професионалниот каратист Виктор Крстевски неколку години беа во љубовен занес. За нив знаеа и птиците на гранките и тоа најмногу од социјалните мрежи.

Со вртоглавото растење на популарноста на пејачката, Антониа од својот Инстаграм профил ги отстрани фотографиите со Виктор, но на неговиот профил тие се уште стоеа и секако објавуваше нови.

Но, набргу оваа љубов згасна. Имено, повеќе на ниту еден профил нема фотографии од овој тин пар, кој служеше за пример на многу млади. Исто така и Анониа во интервјуата истакнува дека е соло.

Причината за нивната разделба, останува мистерија, а дали некогаш ќе се открие оставаме на главните актери да одлучат!

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: