Трикови со топка: Фудбалерка ќе ве освои од прва со своите импресивни вештини

Трикови со топка: Фудбалерка ќе ве освои од прва со своите импресивни вештини

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Професионалната 20 - годишна фудбалерка Јоана Далиер ги покажа своите „фристајл“ фудбалски трикови во серија видео, од кои повеќето се снимени во Лион, Франција.

Нејзиниот фаворит помеѓу видеата е снимен во Кејптаун, Јужна Африка, во кое има прекрасна позадина од светли шарени куќи.

На прашањето зошто започнала да прави фудбалски трикови, Јоана рече: „Постојано налетував на „фристајл“ фудбалски видеа на Интернет и веднаш го засакав тоа“.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: