Удобното е ИН: Oversize фустанчиња кои ќе ги обожавате оваа сезона!

Удобното е ИН: Oversize фустанчиња кои ќе ги обожавате оваа сезона!

Објавена во: Мода // In and Out

Овие фустанчиња одговараат на секој облик на тело!

Со враќањето на широките панталони, огромните маички, фустанчињата кои ја следат силуетата на телото заминуваат во заборав.

Да и удобноста може да биде ИН, а тоа го докажуваат сите наведени комбинации, но и овој медел на фустанчиња стана вистински моден хит кој ќе го гледате насекаде ова лето. Станува збор за т.н. „грозни“ фустани кои по кројот потсетуваат на ноќниците на вашите баби, а ги красат широки надувани ракави и крој кој одговара на секоја фигура на тело.

Објавена во: Мода // In and Out

Можеби ќе ве интересира: