Вака изгледаа некогаш: Барбара Поповиќ на креативен начин го честиташе роденденот на најпосебниот маж во нејзиниот живот

Вака изгледаа некогаш: Барбара Поповиќ на креативен начин го честиташе роденденот на најпосебниот маж во нејзиниот живот

Објавена во: Совети // Семејство

Младата пејачка Барбара Поповиќ на интересен начин го честиташе роденденот на татко и, објавувајќи неколку фотографии на социјалните мрежи. На едната фотографија е таа како бебе во рацете на татко и, а на другата се повторно заедно но фотографирани неодамна.

Дека пејачката е многу блиска со своето семејство, говори и тоа што често објавува заеднички фотографии и видеа на социјалните мрежи, а воедно и тие и се најголема поддршка во кариерата.


Фото:Инстаграм

Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: