Важна вест!! Астронаутите од градинката „Светот на Колорес“ денес успешно слетаа на Месечината

Важна вест!! Астронаутите од градинката „Светот на Колорес“ денес успешно слетаа на Месечината

Објавена во: Совети // School zone

Како вистински астронаути на НАСА дечињата од приватната градинка „Светот на Колорес“ денеска успешно „слетаа“ на Месечината.

Тие пред неколку дена во рамки на проектот организиран од градинката облечени во астронаутски одела „заминаа“ на Месечината со огромна ракета, а денес ни соопштија дека „слетувањето“ било успешно за што ни говорат и самите фотографии во кои ќе уживате подолу.

Секоја пофалба за тимот и воспитувачките кои секогаш се уникатни и единствени во примерите и едукација на дечињата. Браво!

ГАЛЕРИЈА:


* ПР - објава

Објавена во: Совети // School zone

Можеби ќе ве интересира: