Вељко и Богдана на синот му дадоа да проба лимон: Реакцијата на малиот Ражнатовиќ ќе ве насмее

Вељко и Богдана на синот му дадоа да проба лимон: Реакцијата на малиот Ражнатовиќ ќе ве насмее

Објавена во: Живот // Живот

Новото видео на кое малиот Ражнатовиќ јаде лимон е вистински хит, а гордите родители цело време се смееја на фаците кои ги правеше нивниот наследник...

Српскиот боксер Вељко Ражнатовиќ и неговата сопруга Богдана Ражнатовиќ скоро секој ден покажуваат колку уживаат во родителството и дека малиот Жељко е центар на нивниот свет. Новото видео во кое главна улога е нивниот наследник слатко ги насмеа родителите.

Имено, Богдана и Вељко во еден момент на малиот Жељко му дадоа да проба лимон, а неговата реакција е апсолутен хит. Жељко веднаш почнува да прави фаци и да се мурти, сакајќи да им даде до знаење дека повеќе не сака да проба лимон, а тие двајца за целото време се смееја.

За потсетување, малиот Жељко има седум месеци, а секој негов гест и движење мами насмевка на лицето на гордите родители. 

Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: