(ВИДЕО) Имаме посебна задача во оваа мисија: Како децата се справуваат со КОРОНАВИРУСОТ?

(ВИДЕО) Имаме посебна задача во оваа мисија: Како децата се справуваат со КОРОНАВИРУСОТ?

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Деновиве веста која постојано се врти е за коронавирусот. Нашата Влада презема и мерки за заштита и ги распушти градинките, училиштата и факултетите на две недели, со молба до родителите и учениците да останат дома, а да не го користат овој период на семејни прошетки и дружби.

Но, освен нашата држава и многу други се „борат“ со истата. За децата одлично видео се појави на Јутјуп каналот Ohga, каде едно момче објснува како децата треба да се изборат со овој вирус. Низ шеги и интересни илустрации ова момче ги објасни сите правила, но и последици од невнимателноста.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: