(ВИДЕО) Катастрофа: Девојка си ја уништи косата,познатиот фризер Бред Мондо во чудо!

(ВИДЕО) Катастрофа: Девојка си ја уништи косата,познатиот фризер Бред Мондо во чудо!

Објавена во: Stars // YouTube видеа

„Здраво убавици! Ова мора да е најлошата “катастрофа од бланширање“ што ја имам видено во животот. Дури и не знам што да кажам повеќе..“  - вели Бред Мондо мега-популарниот фризер, кој е познат по видеата со негови реакции на девојки и момчиња кои сами дома се фарбаат, бланшираат, потстрижуваат.

Погледнете го видеото како девојката остана речиси без коса, обидувајќи се да ја постигне посакуваната платинум blonde нијанса.Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: