(ВИДЕО) Летаа банкноти од 500 евра додека Анастасија на роденден ја пееше „Кукавица“

(ВИДЕО) Летаа банкноти од 500 евра додека Анастасија на роденден ја пееше „Кукавица“

Објавена во: Живот // Живот

Анастасија Ражњатовиќ е блиска со Драгослав Илиќ, бизнисменот кој се занимава дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела.

Илиќ, дојде во Белград за со пријателите да го прослави роденденот, а на веселбата во еден ресторант логично беше дека ќе има многу бакшиш.

Па така на видеото на кое Анастасија во придружба на хармоника го пее хитот на мајка си, „Кукавица“, се гледа како една гостинка остава 500 евра на хармониката, на која веќе има банкноти од 50 евра.

На роденденот Анастасија беше со момчето, Џорџе, кој ужива покрај неа додека пее.


Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: