(ВИДЕО) СедиСиДома: „Doodle“ за почетници

(ВИДЕО) СедиСиДома: „Doodle“ за почетници

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Доколку ви снема идеи како да го поминувате времето дома, ви предлагаме да започнете со „doodling“. 

Нема да осетите кога поминало времето, а и делува смирувачки.

„Doodle“ за почетници:


Еве и неколку трикови:

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: