Викторија Лоба открива: „Најмногу имам плачено на Титаник“!

Викторија Лоба открива: „Најмногу имам плачено на Титаник“!

Објавена во: Stars // Музика

Сигурно сите сте запознаени со „90 – те секунди“ на Стеффонатор, момчето кое руши рекорди на својот јутјуб канал. На неговото жешко столче се најде и пејачката Викторија Лоба.

Од тоа на кој филм има најмногу плачено, па се до тоа како се вика малото од жирафа, Стефонатор успеа да ја испраша баш се за само 90 секунди. Како одговори Викторија и што друго ја прашаа во времетраење од 90 секунди погледнете во продолжение!Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: