Возење со приватен авион: Кучиња кои живеат живот на висока нога

Возење со приватен авион: Кучиња кои живеат живот на висока нога

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Двајца велшки корги во улога на пилоти, уживаа во возбудливиот лет над Пекинг:


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: