Започнете живеење без напор, вселете се во вашиот нов целосно опремен стан!

Започнете живеење без напор, вселете се во вашиот нов целосно опремен стан!

Објавена во: Мода // Must have

Дали сте подготвени да се вселите во вашиот нов целосно опремен стан без да бидете под стрес во потрага по мебел, апарати за домаќинство и мајстори за изведба на кујни, плакари и спални соби? После подолг период на конципирање, градежната компанија Специјал Градба, во соработка со компанијата за КМ Мебел и Premium Appliances ви нуди целосно нова понуда на продажба на станови во Македонија.


Сите купувачи на стан во комплексите за домување на Специјал Градба кои во моментот се градат, ќе имаат опција да одберат некои од трите комплетни пакети на вградливи апарати за домаќинство на врвните германски брендови BOSCH и GAGGENAU од Premium Appliances од Скопје. Исто така, сите купувачи на стан од Специјал Градба можат да добијат 15% попуст на целиот асортиман мебел од италијанско, словенечко и белгиско производство на КМ МЕБЕЛ како и да добијат 15% попуст на изведбата на секаков вид на мебел по мерка (кујни, гардеробери, плакари, изведба на спални и детски соби)

Пронаоѓањето на добри мајстори за изведби во домот станува се повеќе комплицирана и макотрпна задача која на крај одзема многу време, нерви, енергија и пари. Комбинирањето на белата техника со кујната по мерка може да биде исцрпувачко доколку се направат погрешни пресметки и мерки на елементите. Затоа, тимовите на КМ МЕБЕЛ и Premium Appliances ќе ги создадат совршените комбинации на вградни апарати за домаќинство во вашите кујнски елементи во простор кој најмногу одговара на видот на станот и конфигурацијата на инсталации во него без да правите рушења, прекопи и префрлање на одвод и довод. Апаратите кои се на понудата од BOSCH и GAGGENAU се високо квалитетни, енергетски ефикасни и со опции за поврзување со вашиот паметен уред.

Дизајнерскиот тим на КМ МЕБЕЛ во целост ги следи најновите трендови на развој на мебел и со задоволство заедно со секој член од семејството ќе го развие мебелот од кој сте се инспирирале самите или сте го виделе во некое списание или објава на социјалните мрежи.

Започнете живеење во вашиот нов дом без да бидете предвреме уморни од неговото уредување. Вселете се со радост и возбуда од создаденото живеалиште за вашето семејство. Финансирањето и кредитирањето на опремувањето на становите ќе биде дел станбениот кредит на банките со кои Специјал Градба има долгогодишна соработка. 

Одберете некои од слободните станови на www.specijalgradba.com.mk или побарајте понуда за некои од пакетите на PREMIUM APPLIANCES на sales@premiumappliances.mk и 072250665 или добијте попуст на мебел и мебел по мерка на info@kmfurniture.mk и 078555331*пр објава


Објавена во: Мода // Must have

Можеби ќе ве интересира: