1733 дена со тебе: Големата ќерка на Црнокрак ужива во љубовта

1733 дена со тебе: Големата ќерка на Црнокрак ужива во љубовта

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Љубовта ја движи крвта, младоста, староста, светот, буквално сѐ.

Во љубовта максимално уживаат и Моника Црнокрак и нејзиното момче Виктор.

Моника и Виктор веќе некое време се заедно, а на социјалните мрежи често можеме да видиме фотографии од нив двајца.

„1733 дена со тебе“ -напиша Виктор на последната Инстаграм приказна.


Тој и Моника наздравија за нивната љубов.


Постарата ќерка, Моника дипломираше на Економскиот факултет и веќе тргна по стапките на своите родители, освојувајќи неколку титули за убавина. За неа многумина коментираат дека е копија на нејзината мајка.

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: