5 најдобри филмови на Анџелина Џоли: Ова се улогите со кои актерката ја воодушеви публиката

5 најдобри филмови на Анџелина Џоли: Ова се улогите со кои актерката ја воодушеви публиката

Објавена во: Stars // Филм

Анџелина Џоли веќе повеќе од 20 години со своите филмови ја воодушевува публиката ширум светот, а ова се нејзините најдобри улоги.

# Улогата во „Changeling“


# Улогата во „Girl, Interrupted“


# Улогата во „Maleficent“


# Улогата во „Gia“


# Улогата во „Wanted“


Објавена во: Stars // Филм

Можеби ќе ве интересира: