Агилера и била идол кога е во прашање музиката: Приказната за Деми Ловато и Кристина!

Агилера и била идол кога е во прашање музиката: Приказната за Деми Ловато и Кристина!

Објавена во: Stars // Музика

Деми Ловато отсекогаш зборувала дека Кристина Агилера и е идол кога е музиката во прашање, а неодамна Кристина ги сподели своите впечатоци за Деми.

„Знаејќи дека пораснала со мојата музика и дека ми е голем фан, ми раскажа дека кога била на еден мој концерт, се свртела и и пеела на публиката, правејќи се дека е на свој концерт. Ова е прекрасна приказна и обожувам да слушам такви приказни“ - рече Кристина.

Кој знае, можеби овие две дами ќе снимаат наскоро и дует? Што мислите вие?

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: