Агресивна чивава гризе сè пред себе и од ништо не се плаши - освен од Путин

Агресивна чивава гризе сè пред себе и од ништо не се плаши - освен од Путин

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Не е тајна дека малите кучиња се поагресивни од големите, но дури и тие имаат стравопочит кон одредени работи.

Последните денови на социјалните мрежи кружи видео од чивава која агресивно го гризе секој предмет кој сопственикот ќе го стави пред неа. Сопственикот ѝ нуди јајца, мандарина, домат, бомбона, ЦД, мобилен телефон, пластични кукли...

Но, кога ѝ доближи фотографија од Владимир Путин, таа уплашено ја сврте главата и се повлече.

Видеото стана вирален хит и брои повеќе од два милиони прегледи.

@random_video164

#fyp? #fyp #fyp #fyp

original sound - funny

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: