Ако го пронајдете натрапникот помеѓу булките за помалку од 30 секунди, се вбројувате во најпаметните луѓе во светот

Ако го пронајдете натрапникот помеѓу булките за помалку од 30 секунди, се вбројувате во најпаметните луѓе во светот

Објавена во: Совети // Тестови

Една од последните илустрации што ги „сврти“ мозоците на луѓето е онаа со поле со црвени булки, но и натрапник меѓу нив.

Најдете го животното на сликата и решете ја загатката! Проверете дали сте меѓу 5 проценти од луѓето што го направиле тоа за помалку од половина минута...

Која е вашата визија? Концентрација? И моќта на набудување? Дури и оние кои можат да се пофалат дека овие три полиња се нивна „силна страна“, со голема тешкотија успеваат да ги решат загатките што унгарскиот илустратор на цртани филмови кој се претставува како Дудолф ги става на својата страница.

Бидејќи Дудолф сака да ги комплицира работите, меѓу црвените цветови има животно со иста боја, а тоа е рак... Земете лупа затоа што навистина ќе ви треба!

Оваа загатка ги полуде корисниците на Интернет, а само 5 проценти од луѓето успеаја да ја решат за помалку од половина минута, додека повеќето се откажаа.

Мора да признаете дека е навистина тешко, навистина ви треба исклучителна концентрација и добра моќ за набудување.

Ако ви е смачено да се обидувате, ВИДЕТЕ го РЕШЕНИЕТО на следната страна:


Следна страна
Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира:

За Hashtag

Hashtag.mk е првиот портал за тинејџери кај нас. Ова ќе биде твој простор каде ќе можеш да ги следиш животите и кариерите на најпопуларните ѕвезди. Овде ќе може да го прочиташ и видиш она што те интересира за мода, убавина, технологија и наука. Ќе може да решаваш тестови, да споделуваш твои видеа и фотографии, да прочиташ совети за проблемите што те мачат и да ги следиш видеата на најпознатите Јутјубери кај нас и во светот.