Ако носиш некое од овие имиња, имаш шанса да станеш милионер

Ако носиш некое од овие имиња, имаш шанса да станеш милионер

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Неодамна во Велика Британија беше објавена студија со наслов „имиња на милионери“

Сите сакаме да имаме подобар почеток во животот, а многумина веруваат дека изборот на вистинското име за детето може да помогне, пишува Lepa&Srecna.

Ако навистина е така, провери дали си на листата на иден милионер.
Еве ги машките и женските имиња на списокот.

Имиња на милионери за девојчиња:

Лорин
Жаклин
Лилијана
Алис
Кристи
Ѓеоргина
Салма
Џина
Јелена
Ирис
Сузана
Абигејл
Мучиа

Имиња на милионери за момчиња:

Бил
Вилијам
Аманчо
Ворен
Карлос
Џеф
Елон
Марк
Лери
Лоренс
Мајкл
Чарлс
Дејвид
Џералд
Роман
РичардОбјавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: