Ако знам што е љубовта, тоа е поради тебе: На кој му ги посвети овие зборови Лина Пејовска?

Ако знам што е љубовта, тоа е поради тебе: На кој му ги посвети овие зборови Лина Пејовска?

Објавена во: Совети // Семејство

Младата пејачка Лина Пејовска често на својот Инстаграм профил споделува фотографии од својот приватен живот. Во морето фотографии, често може да видиме и фотографии со членовите на нејзиното семејство - нејзината мајка, татко и сестра. 

Исто така, често знае да им изјави љубов и јавно да им каже колку е среќна, што тие се дел од нејзиниот живот. Последна низата вакви објави беше фотографијата со нејзината мајка, покрај која младата пејачка напиша: „Ако знам што е љубовта, тоа е поради тоа“. Целата емотивна објава ја заокружи со срценце.


Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: