Аријана Гранде се пресели во Европа: Живее во палата која е како тврдина

Аријана Гранде се пресели во Европа: Живее во палата која е како тврдина

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Аријана Гранде се уште не е ни блиску до одлуката да посети некоја од балканските земји, но сега барем можеме да кажеме дека живее на нашиот континент! 
Како што пишува The Irish Sun , пејачката се вселила во палата во северен Лондон!

Ари наводно во моментов снима сцени за својот мјузикл „Wicked“ во Британија, па оваа одлука изгледа логична! Медиумите пренесуваат и дека оваа палата вреди неколку десетици милиони евра, а Ари ја изнајмува па чини неколку десетици илјади евра месечно! „Аријана изнајмува прекрасна палата во еден од најдобрите делови на Лондон“, вели извор. „Сепак, секој што мисли дека може да ја види, нема шанси да го стори тоа, бидејќи оваа палата е како тврдина.“

„Овој дом има приватно земјиште и е далеку од дофатот на другите луѓе, така што таа може целосно да се затвори по снимањето. Нејзиниот сопруг Далтон е експерт за недвижнини во Америка, па не е изненадување што нашле нешто толку добро“, продолжува истиот инсајдер. 
„Таа е мултимилионер, така што живеењето во луксуз нема да ѝ стави вдлабнатина на нејзината банкарска сметка, иако ќе потроши стотици илјади евра за рентање на палатата“. Има сè, од масовна кујна, до кино и приватна градина со многу простор за забава. Сè е на максимално ниво, ова е навистина палата.“
Интересно е што Тејлор Свифт исто така живее во соседството на Ари во Лондон, поради нејзиниот дечко од Британија.

извор:фамоза

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: