Бака прасе со изненадување за следбениците: Еве што сака да направи за матурантка

Бака прасе со изненадување за следбениците: Еве што сака да направи за матурантка

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Ако го сакате Богдан, ова е можност и за вас...

Баkа прасе често покажува дека се грижи за своите sledbenici. Тој организира големи и над највисоки наградни игри, а сега споделува нешто посебно.

Убаво е да се види дека личностите на социјалните мрежи се грижат за своите следбеници. Секој ќе го покаже тоа на свој начин - некој ќе се слика со вас кога ќе го видите на улица и ќе биде супер фин, некој ќе радува следбеници преку наградни игри, а некој ќе ви понуди можност да ги запознаете. Бака прасе сега сподели покана за сите негови следбеници, поточно оние кои дипломираат оваа година. Сака некого да расположи и да му биде придружник на матурската вечер, поточно на прошталната забава. Сè што треба да направите е да ги испратите сите главни информации на Бака прасе и тој ќе избере среќник (а можеби и повеќе) за да ги развесели тој ден. Секако, приоритет имаат неговите следбеници од Србија, но секогаш можете да се обидете да го контактирате од каде и да сте и да си ја пробате среќата.


Foto: bakaprase/Instagram
Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: