Часовник на неделата: A DASH OF YELLOW - добро стои на секоја рака

Часовник на неделата: A DASH OF YELLOW - добро стои на секоја рака

Објавена во: После „Школо“ // PR

Унисекс часовник кој стои добро на секоја рака

Овој часовник прави да бидете забележани со секоја модна комбинација.


Едноставно мора да го имате, а во моментов епо цена од 6000 денари.

Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во   продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.

*ПР објава


Објавена во: После „Школо“ // PR

Можеби ќе ве интересира: