Часовник на неделата: METRO DECO за оние кои знаат што сакаат

Часовник на неделата: METRO DECO за оние кои знаат што сакаат

Објавена во: Мода // Moj стил

Овој ултра тенок часовник додава посебен изглед на секој стил. Убавиот дизајн го прави интересен за оние кои знаат што сакаат и уживаат во деталите и вниманието од околината.

Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: