Часовник на неделата: MIRO’S WOMEN & BIRD IN THE MOONLIGHT инспириран од уметниците за вас

Часовник на неделата: MIRO’S WOMEN & BIRD IN THE MOONLIGHT инспириран од уметниците за вас

Објавена во: После „Школо“ // PR

Колекцијата Swatch x Tate е избор на ремек-дела, инспирирани од уметници познати по туркање на границите, иновативноста и позитивната провокација.


Овој часовник на Swatch може да го најдете во сите продавници на „Божиновски накит и часовници“, какои на нивната веб-страница по цена од 6.600 денари.

Објавена во: После „Школо“ // PR

Можеби ќе ве интересира: