Часовник на неделата: SUNBAKED SANDSTONE инспириран од природата

Часовник на неделата: SUNBAKED SANDSTONE инспириран од природата

Објавена во: После „Школо“ // PR

Колекцијата Swatch POWER OF NATURE е серија стилски часовници инспирирани од убавините на природата. Oвие модели ја спојуваат практичноста и убавината.

Овој часовник на Swatch може да го најдете во сите продавници на „Божиновски накит и часовници“, како и на нивната веб-страница.

Објавена во: После „Школо“ // PR

Можеби ќе ве интересира: