Часовник на неделата: VERRE-TOI на Swatch за девојки со слободен дух

Часовник на неделата: VERRE-TOI на Swatch за девојки со слободен дух

Објавена во: Мода // Moj стил

Олицетворение на слободниот дух...

Погледнете како овој Swatch часовник ја покажува својата внатрешност со иновативен транспарентен дизајн и со фанки мулти-колоритно силиконско ремче.

Часовникот VERRE-TOI може да го најдете во продавниците на „Божиновски“ и на нивната веб страница.


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: