Цуцла во уста и пуштај се: 21 - месечно дете борда подобро од повеќе возрасни

Цуцла во уста и пуштај се: 21 - месечно дете борда подобро од повеќе возрасни

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Некои луѓе имаат природен талент, а оваа мајка сакаше да ги покаже неверојатните вештини за сноубординг на своето дете.

Имено, Џил Бејкер Хајт го овековечи патувањето на нејзиното семејство во Крекенриџ, Колорадо, САД во декември и го сними неверојатниот талент на нејзиниот син.

На видеата може да се види како едногодишниот Бејкер ја поминува планината со сноуборд многу подобро од повеќе возрасни.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: