Дали Били Ајлиш повторно направи хаос со косата? Видео на ТикТок ги измами луѓето

Дали Били Ајлиш повторно направи хаос со косата? Видео на ТикТок ги измами луѓето

Објавена во: Мода // Moj стил

Доколку веќе сте го виделе ова видео на ТикТок и сте помислиле дека на него е вистинската Били Ајлиш - сте се излажале!

Светлани е девојка од ТикТок која стана апсолутна сензација поради неверојатната сличност која ја има со мега популарната пејачка Били Ајлиш. Оваа девојка чие име на ТикТок е @svetlaniy1 на едно видео, каде ја покажа својата слично, собра повеќе од 4 милиони лајкови 16 милиони прегледи.

Благодарение на социјалните мрежи, денес често наидуваме на двојниците на некои познати личности, додека некои луѓе на овој начин успеаја да ги пронајдат и своите сопствени „близнаци“. Истото ѝ се случи и на девојката од ТикТок, која доби голема популарност на оваа социјална мрежа, благодарение на едно видео, на кое филтерот одбра дкеа најмногу личи на пејачката Били Ајлиш.

@svetlaniy1

Okay ##fyp ##tiktok ##billieeilish ##топ ##рек ##тренд

a 4 am mood - simon

Освен што физички се неверојатно слично, според видеата на Светлани дојдовме до заклучок дека имаат и сличен начин на облекување и бојадисување на косата.

@svetlaniy1

whata hell??? ##fyp ##tiktok ##music ##makeup ##рек ##топ ##тикток ##хочуврек ##хочувтоп

Hayloft - Mother Mother

Во секој случај, малку е неверојатно колкава популарност може да се стекне доколку личите на некоја мега позната ѕвезда, па така веруваме и дека сите ние имаме двојници, иако не ги знаеме.


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: